Tuesday, January 28, 2014

WAW 1/29/14 Sponsored by Millennial Media

UPDATE 1/28 : CURRENTLY 40+ RSVP's.  The Event is STILL ON for tomorrow despite the weather condition today.

Topic: It’s not WHY mobile but HOW

Agenda for 1/29:
11:30 Welcome
11:45 Presentation
12:30 Questions/ Answers
12:45 Networking
About the Speaker:

Brad has been in the digital space for over 12 years where he cut his teeth in paid and organic search. He's worked both sides of the fence, both agency and client-side with recent roles as the Digital Brand manager for Samsung Mobile and a Strategy Consultant for imc2. It was at imc2 where Brad stared at hockey stick like mobile growth charts for hours a day and realized maybe being a sales guy in the mobile space is something he to pursue. So, long story short he changed career paths and joined Millennial Media as the Director of Sales in Dallas where he's been since 2010.

Who is Millennial Media?  The company’s technology, tools and services help app developers and mobile website publishers maximize their advertising revenue, acquire users for their apps and gain insight about their users, and the company works with advertisers to deliver ad experiences to consumers on their mobile connected devices.

·         Already Signed up? we encourage you to Invite a friend or co-worker from the digital world to this event
·         Will Sign up? It takes less than a minute to Register

12 comments:

 1. đồng tâm
  game mu
  cho thuê nhà trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhac san cuc manh
  số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
  văn phòng luật
  tổng đài tư vấn pháp luật
  dịch vụ thành lập công ty trọn gói
  nước cờ trên bàn thương lượng
  mbp
  erg
  nghịch lý
  chi square test
  nghệ thuật nói chuyện
  coase
  thuyết kỳ vọng
  chiến thắng con quỷ trong bạn
  cân bằng nash

  Trường Xuyên không ngừng gật đầu. So sánh với ngân hàng quốc doanh thì Hợp tác xã tín dụng đúng là có cơ chế linh hoạt hơn nhiều, trong các vụ đầu tư mạo hiểm cũng thoáng hơn. Đây là đối tượng tốt nhất của công ty Nước suối Thương lãng. Điểm này Trường Xuyên cũng nghĩ tới nhưng không dành nhiều tâm trí đi làm.

  - Trường Xuyên, sau khi quảng cáo làm xong thì chú phải dồn sang việc con đường tiêu thụ. Đường nhất định phải thông, nhưng quan trọng hơn là phải có kế hoạch rõ ràng về việc thu hồi tài chính. Trọng điểm đặt ở An Đô, sau đó từ từ đẩy mạnh ra các thành phố trong tỉnh, nhất định phải lựa chọn các nhà kinh doanh có năng lực. Dù là giá hoặc thời gian ưu đãi một chút nhưng cần yêu cầu bọn họ tuân thủ hợp đồng.

  Trường Xuyên hiểu rõ rất nhiều sản phẩm vì việc thu hồi tài chính chậm trễ mà thất bại, có lẽ có nguyên nhân khác nhưng cuối cùng quan trọng nhất vẫn là thu hồi tài chính.

  - ngoài ra nếu tất cả thuận lợi thì sau tháng 10 anh đề nghị Trường Xuyên có thể họn cơ hội tham gia mấy Hội chợ thương mại và khai thác thị trường ở mấy thành phố lớn ở các tỉnh lân cận như Vũ Hán, Nam Ninh, Liễu Châu, Trùng Khánh, Thành Đô… Anh có một suy nghĩ nếu được thì anh hy vọng có thể đến hè năm sau Nước suối Thương lãng sẽ là thương hiệu có tiếng ở địa phương.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Nice knowledge gaining article. This post is really the best on this valuable topic. 안전놀이터

  ReplyDelete